Запомни ме

Начало Условия

Моля, преди да пристъпите към регистрация на потребител, прочетете условията:

Регистрацията в www.eXbaby.com е безплатна!

При регистрация в www.eXbaby.com , Вие, трябва да се съгласите да приемите условията, описани по-долу.

Никаква част от сайта www.eXbaby.com  не може да бъде възпроизвеждана, предавана и използвана без изричното писмено съгласие на екипа на www.eXbaby.com.

С натискането на бутона „Съгласен съм”, Вие приемате условията, описани по-долу.

Администраторите, модераторите и собствениците на www.eXbaby.com, описани по-долу за цялост, само като www.eXbaby.com, имат право да премахват, редактират и преместват, обяви, съобщения, коментари, оценки и снимки когато и както счетат за необходимо.

 1. www.eXbaby.com не носи никаква отговорност при загуби, щети и всякакви последици във връзка с достъпа/ или липсата на такъв до публикуваната информация.
 2. www.eXbaby.com не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.
 3. www.eXbaby.com не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки)
 4. www.eXbaby.com не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта.
 5. www.eXbaby.com не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до сайта.
 6. www.eXbaby.com не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на сайта.
 7. www.eXbaby.com се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.
 8. Форумът на www.eXbaby.com  не носи отговорност за съдържанието на публикувана информация. Тя се носи от авторите на съобщенията.
 9. Потребителите на www.eXbaby.com могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.
 10. Потребителите на www.eXbaby.com нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие.
 11. Потребителите нямат право да разпространяват чрез www.eXbaby.com порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.
 12. Публикуваната информация в www.eXbaby.com е само и единствено за лично ползване.
 13. Публикуваната информация в www.eXbaby.com е само и единствено с информативен характер.
 14. Публикуваната информация в www.eXbaby.com не може да се използва за диагностика на болести, лечение, здравна консултация и други дейности свързани със здравето на посетителите. Рискът и отговорността при прилагането на каквато и да е публикувана информация е само и единствено на приложилите я.
 15. Публикациите в www.eXbaby.com на обяви трябва да са в съответния тематичен раздел. Обяви, неотговарящи на тематиката и описанието на раздела, ще бъдат премествани или премахвани по преценка на www.eXbaby.com.
 16. www.eXbaby.com забранява публикуването на обяви от оказиони, магазини, търговци, дистрибутори, производители и вносители! Такива обяви ще бъдат изтривани.
 17. www.eXbaby.com забранява публикуването на линкове към сайтове на магазини и търговци, освен към страниците на производителя на съответен продукт.
 18. Потребителите на www.eXbaby.com  трябва да публикуват обяви  с реални снимки на предлагания продукт.
  Като допълнителни снимки имат право да използват снимки само от сайта на производителя на артикула, но не и снимки от други сайтове, които могат да бъдат обект на защита с авторски права.
 19. В www.eXbaby.com не се допускат обяви за автомобили и авточасти, недвижими имоти, черна и бяла техника от всякакъв вид и предназначение, освен уреди и аксесоари за бебета и родилки. Също така и обяви за търсене/предлагане на работа, набиране на дистрибутори, обяви за предлагане на услуги и др.
  Забранява се публикуването на обяви за храни, хранителни продукти, хранителни добавки, хомеопатични и лекарствени средства!  Такива обяви могат бъдат изтривани по преценка на www.eXbaby.com без предупреждение.
 20. www.eXbaby.com е предназначен за публикуване на обяви от частни лица и продажба на лични употребявани стоки (или нови, но придобити за лично ползване - закупени и неизползвани или подарени), а не за каталожна търговия с нови стоки!
 21. При наше съмнение за нередност на обява или публикация в www.eXbaby.com, обявата ще бъде изтрита, а достъпът на потребителя ще бъде ограничен.